Tolga Yenigün

Tolga Yenigün


Ribaund'un içinden

02 Eylül 2024 - 12:48

Sevgili basketbolseverler ülkemizin basketbolda ne yazık ki temsil edilmediği Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda olağan favori ABD, hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyon oldu. Stephen Curry, LeBron James, Kevin Durant gibi süper yıldızların yer aldığı Rüya Takımı kapağımıza taşıdık. Olimpiyatlar'ı yerinde takip eden arkadaşımız Alp Ulagay, ABD'nin Paris'teki hakimiyeti üzerine izlenimlerini yazarken, Arda Aygahoğlu da Birleşik Devletler'in şampiyonluğu ile Olimpiyatlar'a izlerini bırakan ülkeleri kaleme aldı.
 
Meriç Tunca ise dile kolay üst üste 8. 'Olimpiyat Altını'nı boyunlarına takan ABD'li kızların müthiş performansını anlattı. 

★★★

A Milli Kadın Takımı Koçu Ekrem Memnun ile ay yıldızlılar ve geri döndüğü Galatasaray üzerine röportaj yaparken, TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören'le de sezon öncesi bir araya geldik.
 
★★★
 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin başlamasına çok az bir zaman kala yapılan flaş transferlere YENİLER dosyamızda yer verdik. Son Şampiyon apoletli Fenerbahçe Bekolu Bonzie Colson, finalist Efes'in bu yaza damga vuran transferi Vincent Poirier, Beşiktaş'ın ABD'li yıldızı Kelan Martin, çiçeği burnunda Karşıyakalı Damien Jefferson ve Galatasaray'da beklentilerin yüksek olduğu Will Cummings'i mercek altına aldık.
 
★★★
 
Real Madrid ile 5 yıllık nikah tazeleyen Mario Hezonja'nın özel hikâyesine de yer verdik.
 
★★★
 
Bu yaz U16'dan U20'ye kadar turnuvalarda boy gösteren altyapı milli takımlarımızı Ece Ergez kaleme alırken, İstanbul'da bronz madalya alan U17 Milli Takımı Başantrenörü Hasan Meriç ile de Hüseyin Demir konuştu. Yazarımız Fehmi Sadıkoğlu ise altyapılar üzerine bir yazı kaleme aldı.
 
★★★
 
Yazarımız Ünal Özüak son dönemde basketbolda yaşananları kendi uslubuyla yorumladı.

★★★ 

A Milli Kadın Takımı ve Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Uzman Diyetisyeni Neşe Ceylan Zengin ile Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu her ay olduğu gibi yine görüşlerini köşelerine taşıdı.

★★★

Basketbol Gelişim Merkezi'nde birbirinden önemli isimlerin katılım gösterdiği 18. Uluslararası Antrenör Semineri ile 'Bireysel Gelişim Antrenörlüğü' sertifika programını yerinde takip ettik.
 
★★★
 
TOFAŞ'tan Mersin'e transfer olan Tevfik Akdamar ile Bursa'da kendi ismini taşıyan basketbol akademisinde bir araya gelirken, TBL'nin yeni ekiplerinden Pizza Bulls CO Basket Başantrenörü Hasan Serbest ile röportaj yaptık.

Basketbol dolu sağlıklı günler ve keyifli okumalar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum