Ediz Haksal | İnanç

Herbalife Nutrition Türkiye Genel Müdürü: “Kadınların her alanda çok başarılı olduğunu bilen bir marka olarak her alanda onlardan ilham almaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da rekor başarılara imza atan kadınlara inancımız tam.”

Ediz Haksal | İnanç
03 Aralık 2021 - 11:06
RÖPORTAJ: TOLGA YENİGÜN

Spora verdiği desteği dünya çapındaki spor dalı ve sporcu sponsorluklarıyla gösteren Herbalife Nutrition olarak, basketbola özel bir ilgi duyuyoruz. Son dönemde de A Milli Kadın Basketbol Takımımızın FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde sergiledikleri mükemmel başlangıçla gururlandık.

Slovenya ve Polonya galibiyetleriyle grupta ikide iki yapan ay yıldızlıların, gruptaki diğer rakibimiz Arnavutluk musabakasından da zaferle ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerleyeceğine dair inancımız tam. Daha önce de elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabartmayı başaran A Milli Kadın Basketbol Takımımız bu şampiyonaya da adını altın harflerle kazıyacaktır. 2021 Avrupa Şampiyonası istediğimiz gibi geçmemiş olsa da 2023’e çok daha hazır ve güçlü bir şekilde geldiğimize inanıyor ve Potanın Perileri'ne güveniyoruz.

Kadın basketbolunda da yeni lig dönemi büyük bir heyecanla başladı. 42. sezonuna geçtiğimiz ay başladığımız. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsoru da Herbalife Nutrition olarak biz olduk. Yeni sezonun öncelikle sağlıkla geçmesini temenni ediyoruz. Yaklaşık 1 buçuk yıldır birlikte yaşamaya alıştığımız koşulların etkisini azaltmasını ve basketbol tutkunlarının da gönül rahatlığıyla salonları doldurmalarını bekliyoruz.

Basketbol rekabetçi ve oldukça heyecanlı bir spor. Bu heyecanı seyircilerle de paylaşmak alınan hazzı daha da artırıyor. Dolayısıyla seyircinin basketbolun seyir zevkini artıran önemli bir etmen olduğunu da tekrar hatırlatmakta fayda var. Daha sonrasında fair play içerisinde geçen ve hak eden takımın şampiyonluk zaferine ulaştığı keyifli bir sezon olmasını temenni ediyoruz.

Herbalife Nutrition olarak, Kadın Basketbol Süper Ligi’ne isim sponsoru olmamızın ardında hem ülkemizin yükselen bir değeri olan kadın basketboluna destek vermek var hem de distribütör ağımızdaki kadın gücümüzü sembolize ettiğini düşünüyoruz. Bir sporcu dostu marka olarak basketbola, spora ve kadına destek vermekten dolayı oldukça gururluyuz. Zorluklarla baş eden ve başarma azmiyle çalışmak isteyen kadınları ve bu anlayışla kadınların hem spor hayatındaki hem de iş dünyasındaki varlığını her zaman destekliyoruz.

Kadınların spor hayatındaki başarılarını takım, oyuncu ve lig sponsorluklarıyla desteklerken, aynı zamanda kadınların iş hayatındaki varlıklarını da kendi şirket bünyemizdeki istihdam
oluşturma yoluyla destekliyoruz. Herbalife Nutrition olarak kendi bünyemizde kadın istihdamına özen gösteriyoruz.

Birlikte çalıştığımız distribütörlerimizin yaklaşık yüzde 70’ini kadınlar oluşturuyor. Her geçen büyüyen kadromuzla birlikte kadınların iş yaşamındaki görünürlüğünü artırmaktan dolayı da gurur duyuyoruz.

Kadınların her alanda çok başarılı olduğunu bilen bir marka olarak her alanda onlardan ilham almaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da rekor başarılara imza atan kadınlara inancımız tam. Önümüzdeki dönemde de Avrupa Şampiyonası'nda başarılara imza atacağına emin olduğumuz A Milli Kadın Basketbol Takımımıza da, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden tüm takımlara da başarılar diliyoruz.

Sporcularımızın başarıları, ülkemizin başarıları demek. Bu uğurda çalışmaya ve mücadele etmeye her zaman devam! Biz Herbalife Nutrition olarak her daim yanınızda yer alacağız. Basketbolun daha geniş kitlelere yayılması için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Basketbolumuzun tüm paydaşlarına sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum